• Flipsen schilderwerken

    Flipsen schilderwerken: een flexibel schildersbedrijf, met gemotiveerde werknemers gevestigd in Oosterhout. Schilders die het vak hoog houden.

  • Flipsen schilderwerken particulier

    Particulieren en Flipsen Schilderwerken is een goede combinatie. Voor particulieren zijn wij een uitstekende investering in het huis voor de toekomst.

  • Flipsen schilderwerken bedrijven

    Voor woningbouwcorporaties, bedrijven, verenigingen van eigenaren, tehuizen en andere beheerders van huur- en/of koopwoningen ontwikkelden wij Schilderen Op Maat.

Winterschilder Tilburg

Denkt u dat u uw woning alleen in het voorjaar of de zomer kunt laten schilderen? Niets is minder waar! Dankzij moderne technieken kunnen wij van Flipsen Schilderwerken ook in de koude en donkere wintermaanden uw huis voor u schilderen. Wij zijn als winterschilder werkzaam in Tilburg en omstreken. Gevestigd in Oosterhout vindt u ons door heel Brabant.

Wat nu het verschil is tussen een ‘gewone’ schilder en een winterschilder? Voor uw huis in Tilburg eigenlijk niks. Het schilderwerk is hetzelfde, alleen werkt de winterschilder – zoals de naam het al zegt – juist van november tot en met maart. Niet alleen voor het binnenwerk maar ook voor de buitenkant van uw woning. Vroeger was het gewoon niet aan de orde om in de winter de buitenkant van een huis te laten schilderen. De weersomstandigheden waren te slecht, met de sneeuw, regen en kou. Door gebruik te maken van speciale verf (die bestand is tegen de lagere temperaturen) en technieken om het schilderwerk te beschermen, kunnen we er tegenwoordig voor zorgen dat uw schilderwerk nog jarenlang in topconditie blijft.

Waarom u voor Flipsen Schilderwerken zou kiezen als uw winterschilder voor uw woning in Tilburg? Met ruim tien jaar ervaring en een team van gemotiveerde, deskundige schilders zijn we gespecialiseerd in schilderwerk voor particulieren en bedrijfspanden. Van nieuwbouw tot complete renovatie. Onze schilders staan altijd voor u klaar om topkwaliteit te leveren en de beste service te bieden.

Neem contact met ons op als u wilt weten wat we voor u als winterschilder in Tilburg kunnen betekenen. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.