Schilderwerken

header-schilderwerken

Flipsen Schilderwerken is gevestigd in Oosterhout. Als schilder zijn we in Oosterhout actief en we hebben een grote, tevreden klantenkring. We staan bekend als een bekwaam en betrouwbaar schildersbedrijf. We hebben ruime kennis en ervaring en kunnen iedereen juist adviseren en een optimaal behoud van het schilderwerk garanderen.

Wij werken in heel Noord Brabant

We werken als schilder niet alleen in Oosterhout, maar ook in de omliggende plaatsen. Denk hierbij aan Oosteind, Dongen, Tilburg, Breda, Rijen, Kaasheuvel, Made, Wagenberg, Den Houten en Hulten. U kunt altijd contact met ons opnemen en een vrijblijvende offerte aanvragen. Bovendien adviseren we u graag over de te nemen stappen wat betreft uw schilderwerk om uw woning optimaal te onderhouden.

Schilderwerk is een uitstekende investering voor gebouwen. Het is natuurlijk een genot om naar een fraai geschilderd huis te kijken, een huis of bedrijfspand, dat (mits goed onderhouden) zijn waarde behoudt! Onderhoud is dus van groot belang. Het weer is van grote invloed op de kwaliteit van het schilderwerk en alleen daarom al verdient uw huis een vakman. Wij werken mee aan het op peil houden van uw huis en/of onroerend goed op de langere termijn.

We werken ook voor bedrijven

Bedrijven moeten er representatief uitzien, tenslotte komen hier uw klanten en andere relaties op bezoek.
Wij ontwikkelden voor bedrijfsgebouwen een onderhoudsplan over 10 jaar, Schilderen Op Maat, het bedrijf betaalt een vast bedrag per jaar. Wij regelen zelf wanneer de uitvoering plaats vindt.
De eisen en wensen worden vastgelegd in overleg met de eigenaar/huurder.

Dit is ontwikkeld voor school-, kantoor- en fabriekscomplexen en alle andere professioneel te onderhouden gebouwen. Op basis van een interactief meerjaren onderhoudsplanning is deze kostenbesparende aanpak zeer succesvol. Vele klanten doen hier hun voordeel mee.

Voor vragen of het laten maken van een offerte kunt u contact opnemen via 06 55 71 53 92 of u kunt een email sturen naar info@flipsen-schilderwerken.nl