Spuitwerken

header-spuitwerk

Flipsen Schilderwerken is ook een spuiter. Wij verzorgen regelmatig spuitwerken. Als spuiter zijn we in Oosterhout en heel Noord-Brabant actief. We staan bekend als een bekwaam en betrouwbare spuiter in Oosterhout en heel Noord-Brabant. We hebben ruime kennis en ervaring in deze branche en kunnen u goed adviseren over de verschillende mogelijkheden. We onderscheiden ons als spuiter door goede kwaliteit en uitstekende service te leveren. We werken uitsluitend met kwaliteitsproducten die een optimaal behoud van het spuitwerk garanderen.

Gespecialiseerd in spuitwerken

Wij zijn gespecialiseerd in plafond en wandafwerkingen. Met meer dan 500.000 M² ervaring in heel veel verschillende soorten spuitwerk. Met de modernste apparatuur voeren wij meerdere projecten uit, in aanneming of onderaanneming. Wij werken voor bedrijven, winkels, kantoren, scholen en overheidsinstellingen. Maar ook de particulieren opdrachtgevers zitten in onze portefeuille en bij hen worden alle soorten plafonds en wandafwerkingen gerealiseerd. Zoals: muurverven, spuitpleisters, glasweefsels of andere decoratieve afwerkingen.

Wij werken in heel Noord-Brabant

We werken in de hele regio; denk hierbij aan Oosteind, Dongen, Tilburg, Breda, Rijen, Kaasheuvel, Made, Wagenberg, Den Houten en Hulten. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om een vrijblijvende offerte te laten maken. Bovendien adviseren we u graag over de te nemen stappen wat betreft uw spuitwerk om uw woning optimaal te onderhouden.

Voor vragen of het laten maken van een offerte kunt u contact opnemen via 06 55 71 53 92 of u kunt een email sturen naar info@flipsen-schilderwerken.nl