• Flipsen schilderwerken

    Flipsen schilderwerken: een flexibel schildersbedrijf, met gemotiveerde werknemers gevestigd in Oosterhout. Schilders die het vak hoog houden.

  • Flipsen schilderwerken particulier

    Particulieren en Flipsen Schilderwerken is een goede combinatie. Voor particulieren zijn wij een uitstekende investering in het huis voor de toekomst.

  • Flipsen schilderwerken bedrijven

    Voor woningbouwcorporaties, bedrijven, verenigingen van eigenaren, tehuizen en andere beheerders van huur- en/of koopwoningen ontwikkelden wij Schilderen Op Maat.

Winterschilder Oosterhout

Wanneer mensen overwegen om hun huis te laten schilderen, dan denken ze er in eerste instantie aan om dat in het voorjaar te laten doen. Zodra de vogels weer beginnen te fluiten, gaan we weer met z’n allen naar buiten en zien we dat de buitenkant een opknapbeurt kan gebruiken. Maar wist u dat u daarvoor niet tot het voorjaar hoeft te wachten? Ook in de winter kunt u gewoon uw huis laten schilderen. De winterschilder uit Oosterhout staat voor u klaar!

Flipsen Schilderwerken is die winterschilder uit Oosterhout die uw huis ook in de donkere en koude wintermaanden voor u kan schilderen. U kunt wel zeggen dat we specialist zijn op het gebied van schilderwerk voor particulieren en bedrijfspanden. Van nieuwbouw tot renovatie van uw huidige woning. Dankzij ruim tien jaar ervaring en een zeer gemotiveerd team van deskundige schilders, kunnen we elke schildersklus voor u klaren.

Als winterschilder uit Oosterhout onderscheiden we ons door de goede kwaliteit die we leveren en een uitstekende service. Al onze schilders werken uitsluitend met producten van topkwaliteit, zodat u zeker weet dat het schilderwerk ook jarenlang in topconditie blijft.

De winterschilder is niet alleen in Oosterhout werkzaam, maar zelfs door heel Brabant. Waar u dus ook woont en wat voor pand u geschilderd wilt hebben, Flipsen Schilderwerken regelt het voor u. We adviseren u graag over welke stappen u moet zetten om uw woning zo goed mogelijk te kunnen onderhouden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.