• Flipsen schilderwerken

    Flipsen schilderwerken: een flexibel schildersbedrijf, met gemotiveerde werknemers gevestigd in Oosterhout. Schilders die het vak hoog houden.

  • Flipsen schilderwerken particulier

    Particulieren en Flipsen Schilderwerken is een goede combinatie. Voor particulieren zijn wij een uitstekende investering in het huis voor de toekomst.

  • Flipsen schilderwerken bedrijven

    Voor woningbouwcorporaties, bedrijven, verenigingen van eigenaren, tehuizen en andere beheerders van huur- en/of koopwoningen ontwikkelden wij Schilderen Op Maat.

Winterschilder Breda

Wanneer u uw huis wilt schilderen, waarom niet in de winter? Veel mensen denken dat dat alleen in het voorjaar en de zomer kan, maar niets is minder waar. Flipsen Schilderwerken werkt als winterschilder in de omgeving van Breda ook in de koude en donkere wintermaanden.

Wat het verschil is met een gewone schilder? Eigenlijk niks, behalve dan dus dat de winterschilder ook in de winter in Breda en omgeving aan het werk is om er voor te zorgen dat uw huis er weer spik en span uitziet.

Voor het binnenwerk van uw woning kunt u uiteraard ook in de winter rekenen op Flipsen Schilderwerken. De weersomstandigheden spelen dan geen rol, waardoor u er ook in de winter uiteindelijk warmpjes en kleurrijk bij zit. Vroeger was het buitenschilderwerk gewoon niet aan de orde om dat in de winter te doen. Het weer is dan te slecht en het is te koud waardoor het schilderwerk niet goed tot zijn recht komt. Dankzij moderne technieken kan de winterschilder ook voor uw huis in Breda er voor zorgen dat het schilderwerk jarenlang in topconditie blijft.

Waarom u voor Flipsen Schilderwerken zou kiezen als uw winterschilder in de omgeving van Breda? We hebben al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van schilderwerk voor particulieren en bedrijfspanden. Ons team van deskundige schilders is gemotiveerd om het hele jaar topkwaliteit te leveren en de beste service te bieden.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.