• Flipsen schilderwerken

    Flipsen schilderwerken: een flexibel schildersbedrijf, met gemotiveerde werknemers gevestigd in Oosterhout. Schilders die het vak hoog houden.

  • Flipsen schilderwerken particulier

    Particulieren en Flipsen Schilderwerken is een goede combinatie. Voor particulieren zijn wij een uitstekende investering in het huis voor de toekomst.

  • Flipsen schilderwerken bedrijven

    Voor woningbouwcorporaties, bedrijven, verenigingen van eigenaren, tehuizen en andere beheerders van huur- en/of koopwoningen ontwikkelden wij Schilderen Op Maat.

Schilder Oosterhout

Flipsen Schilderwerken, schilder Oosterhout is gevestigd in Oosterhout. Als schilder zijn we in Oosterhout veel actief naar tevredenheid van de klant. We staan goed bekend als een bekwame en betrouwbare schilder Oosterhout. We hebben ruime kennis en ervaring in ons vak en kunnen u goed adviseren over de verschillende mogelijkheden. We onderscheiden ons als schilder in Oosterhout door goede kwaliteit en uitstekende service te leveren. We werken uitsluitend met kwaliteitsproducten die een optimaal behoudt van het schilderwerk garanderen.

Schilder Oosterhout in de verre omtrek

We werken als schilder niet alleen in Oosterhout, maar ook in de omliggende plaatsen. Denk hierbij aan Oosteind, Dongen, Tilburg, Breda, Rijen, Kaatsheuvel, Made, Wagenberg, Den Houten en Hulten. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om een vrijblijvende offerte te laten maken. Bovendien adviseren we u graag over de te nemen stappen wat betreft uw schilderwerk om uw woning optimaal te onderhouden.

Schilderwerk is een uitstekende investering voor gebouwen. Het is natuurlijk een genot om naar een fraai geschilderd huis te kijken, uw huis of bedrijfspand, dat (mits goed onderhouden) zijn waarde behoudt! Onderhoud is dus van groot belang. Het weer is van grote invloed op de kwaliteit van het schilderwerk en alleen daarom al verdient uw huis een vakman. Wij werken mee aan het op peil houden van uw huis en/of onroerend goed op de langere termijn.

Voor vragen of het laten maken van een offerte kunt u contact opnemen via 06 55 71 53 92 of u kunt een email sturen naar info@flipsen-schilderwerken.nl