• Flipsen schilderwerken

    Flipsen schilderwerken: een flexibel schildersbedrijf, met gemotiveerde werknemers gevestigd in Oosterhout. Schilders die het vak hoog houden.

  • Flipsen schilderwerken particulier

    Particulieren en Flipsen Schilderwerken is een goede combinatie. Voor particulieren zijn wij een uitstekende investering in het huis voor de toekomst.

  • Flipsen schilderwerken bedrijven

    Voor woningbouwcorporaties, bedrijven, verenigingen van eigenaren, tehuizen en andere beheerders van huur- en/of koopwoningen ontwikkelden wij Schilderen Op Maat.

Schilder Breda

Bent u op zoek naar een professionele en gemotiveerde schilder Breda dan kunt u stoppen met zoeken. Flipsen Schilderwerken is hét adres voor u als u op zoek bent naar een deskundige schilder Breda. Zowel particulieren en bedrijven kunnen bij deze schilder in Breda terecht. We onderscheiden ons van andere schilders door de uitstekende kwaliteit en service die we leveren.

Onderneem stappen op het gebied van uw schilderwerk; huur een schilder bij Flipsen

Het behoort tot de mogelijkheden om bij u te gaan kijken en u te adviseren over de te ondernemen stappen op het gebied van uw schilderwerk. We werken niet alleen als schilder in Breda, maar ook in omliggende plaatsen zijn we actief. Denk hierbij aan Oosterhout, Dongen, Tilburg, Teteringen, Oosteind, Den Hout, Made, Wagenberg, Rijen en Kaatsheuvel.

Woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, tehuizen en andere beheerders van huur- en/of koopwoningen zijn onze klanten. Schilder Breda, Flipsen ontwikkelde Schilderen Op Maat. Over een periode van 10 jaar worden de woningen en/of bedrijfspanden volgens een vooraf overeengekomen cyclus, overgeschilderd of indien gewenst bijgeschilderd.

Schilderen Op Maat geeft de opdrachtgever zekerheid. De grotere complexen worden geschilderd in het jaar waarin dat technisch noodzakelijk is. Tegen marktconforme prijzen en onafhankelijk van de veelal gespannen capaciteit bij de schildersbedrijven.

Bent u op zoek naar een schilder in de buurt van Breda neem dan gerust contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. U kunt hiervoor een email sturen naar info@flipsen-schilderwerken.nl of u kunt bellen naar 06 55 71 53 92.